Omgeving Oude Tonge

Wanneer u kiest voor wonen aan De Nieuwe Handelskade heeft u ruimte en natuur ‘om de hoek’ en toch bent u in korte tijd in de Randstad.

Uw appartement biedt u volop leefruimte, waar u zich in alle privacy kunt terugtrekken. En vanuit de rust van uw eigen appartement kunt u, wanneer u wilt, genieten van de levendigheid van de haven voor uw deur.

Deze locatie is dan ook ideaal voor de actief ingestelde levensgenieter. De Nieuwe Handelskade ligt dichtbij het centrum van Oude-Tonge met op loopafstand winkels, sportieve, recreatieve en culturele voorzieningen.

In het centrum vindt u o.a. een warme bakker, slager, twee supermarkten, restaurants, basisschool en bibliotheek. Alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse behoeften.

Wie iets wil ondernemen hoeft de deur maar uit te stappen. Het middelgrote Middelharnis met leuke winkels ligt al op tien minuten rijden. De monumentale stadjes Willemstad en Zierikzee zijn vlakbij. Dankzij de unieke ligging van Oude-Tonge bent u in korte tijd in Rotterdam, Breda of Antwerpen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het project of bent u geïnteresseerd in een van de woningen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.


  Dhr.Mevr.

  Betrokken partijen

  Verhuur:

  Sturm Makelaars
  Vestiging Goeree-Overflakkee

  Suisendijk 14-15
  3255 LS Oude-Tonge

  0187-641220

  info@sturmmakelaars.nl

  www.sturmmakelaars.nl

  Bouw:

  Ontwikkeling:

  Investering:

  © 2020 Sturm Makelaars